Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

12.9.12
0
najmä pre vozičkárov z Domova sociálnych služieb (domova dôchodcov) na Podbrezovskej ul. cestou na Zdravotné stredisko Tbiliská a späť.



Prechod bol realizovaný práve pred rokom k Vinobraniu 2011 a napriek mnohým urgenciám sa doteraz nepodarilo zjednať jeho úpravu.

Nech mi realizátori prepáčia, ale rád by som bol, aby nám predviedli, ako tam má prejsť vozičkár alebo pacient s pomocným zariadením pre chôdzu - tiež vozíčkom. Pred predajňou Billa sa museli v minulosti urobiť bezbariérové úpravy zo všetkých strán chodníkov. Toto bola nová realizácia, ktorá to nerešpektuje a ešte je výška obrubníka tak abnormálna, že tam má problém prejsť aj zdravý človek (viď porovnanie na snímku s diplomatkou - taškou).

Verím, že po tomto názornom oboznámení bude v čo najkratšom čase uskutočnená náprava, ktorej sa nemôžu dovolať pracovníci uvedeného ústavu pre dôchodcov. Bol som svedkom, ako sa tam dve pracovníčky s dvoma vozíkmi a pacientmi pokúšali prejsť a nakoniec to museli vzdať a obísť mimo prechod, cez autobusovú trať.

S pozdravom ostáva a očakáva nápravu občan z Podbrezovskej ulici, ktorý je denným svedkom toho, ako sa tam prechádza.

Ľudovít Havlovič,
Podbrezovská 37



Fotografie: Ľudovít Havlovič

0 komentárov:

Zverejnenie komentára