Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

11.4.14
0
Sklabinská, malé sídlisko na Rendezi v blízkosti Policajnej akadémie je obdarené obyvateľmi, ktorí vzácne pokladajú miesto svojho bývania za svoj útulný domov.


Dlhoročná tradícia zveľaďujúcich spoločných brigád v priestore bytoviek Sklabinská, to je nielen veľká účasť brigádujúcich, ale to je súčasne aj varenie chutného gulášika, ktorý rozvoniava aj spolu s ohňom cez celé sídlisko. Úprimne závidím a zároveň aj veľmi obdivujem, že sa tu na Sklabinskej č. 6-12 vytvorili tak súdržné medziľudské vzťahy medzi susedmi, ktorým záleží na tom ako sa darí v živote každého z nich, kde si vedia solidárne aj navzájom ľudsky pomôcť a navyše dokážu pravidelne každý rok jar – jeseň skrášliť si svoje životné prostredie, vyčistiť ho od nečistôt, rozzelenať ho kvetinami, kríkmi aby to všetko vytváralo pohodové prostredie útulného domova.

„Klobúk dole“ dlhoroční Rendezáci zo Sklabinskej, kde je radosť sa poprechádzať vedľa čistých zelených plôch, pekných skaliek, zastrihnutých kríkov, stromčekov, kde ste živým dobrým príkladom ako sa dá vytvoriť domovské prostredie, ktoré tak obdivujeme v susednom Rakúsku či Nemecku.

V slnečných ľudí a udržiavanie ich skvelých tradícií verí

Cyril Sekerka











0 komentárov:

Zverejnenie komentára