Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Rendezské mladé talenty aj napriek nepriaznivému počasiu si zmerali svoje futbalové schopnosti na HODOVOM TURNAJI Rača 2014 v domovskom areáli Rendezu Sklabinská.


A bola to skutočne skvelá prehliadka futbalovej tvorivosti mladých chlapcov, kde nechýbali bleskové kľučky, vtipné kombinácie na jeden dotyk, prudké strely, ale aj bravúrne zákroky brankárov. Futbalové súboje boli napäté až do posledného zápasu, kde museli rozhodovať aj jedenástky, všetci účastníci futbalových mužstiev tu bojovali nevídane srdnato a zapálene do konečného hvizdu rozhodcu. Pohár víťaza Hodového turnaja získali zaslúžene chlapci z Realu Rendez, ale vysokú technickú vybavenosť preukázali všetky mužstvá tohto turnaja.

Bohaté množstvo turnajov na Rendezi v roku 2014 však dáva možnosť kvalitne si zahrať s možnosťou zvíťaziť v turnajoch pre každého z nich. Marek Porvazník, referent športu MČ Rača s poslancom Ďurim Madzinom (sponzorsky tu prispel aj poslanec MČ Rača Mário Khandl), to sú už organizačné jednotky, bez ktorých si turnaje hráči na Rendezi nevedia už ani predstaviť, kde Ďuriho Madzina vystihuje výrok „Človeče, už len pre tú detskú, mladícku radosť zo športu sa oplatí obetovať všetok ten organizačný čas a energiu“.

Na ďalšie početné turnaje na Rendezi sa teší organizátor turnaja TJ Real Rendez.

Cyril Sekerka







0 komentárov:

Zverejnenie komentára