Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Prepáčte, že som použila kúsok z hitu z mojej mladosti, ale o tom bude reč. Teda o deťoch a priestoroch na hranie.

Za sivého socíku sa optimizmus nenosil, naopak, víziu budúcnosti nám predkladali čiernu. Na základke sme mali na hodine výtvarnej výchovy maľovať život v roku 2000 a tak pod vplyvom negácií rokov budúcich sme maľovali zničenú planétu Zem, plnú odpadkov z hnijúceho kapitalizmu.

Chvalabohu, rok 2000 sme prežili bez týchto príšerných prognóz, naopak, svet speje k lepšiemu.

Každý nový kandidát na starostu v prvom rade opravuje a buduje detské ihriská, tieto, čo sa spravili v posledných rokoch, sú dovedené do dokonalosti.

A nielen to, kričať, hundrať začala omladina, ktorá je vo veku, čo už na ihrisko nepatrí a v krčmách nechce vysedávať. Priestor na skateboard by bol veľmi nákladný, ale Ján Polakovič to pre nich, aj pre dospelákov vymyslel dokonale, vybojoval priestor na školskom dvore ZŠ Tbiliskej s vybudovaním Workoutového ihriska pre všetkých.

Kto nevie o čo ide, tak o dospelácke preliezky, kde sa dá pekne precvičiť každý sval. Omladina sa k staviteľovi pridala a dobrovoľne priložila ruku k dielu v snahe ihrisko dobudovať na Vinobranie. Sám Ján Polakovič nakladal fúriky nedávno večer a v daždi s heslom: Nie som z cukru.

Prinášam zopár fotografií zo soboty 6.9.2014.








     Takže hľaďte do budúcnosti s optimizmom, lebo deti sa vážne majú kde hrať...

0 komentárov:

Zverejnenie komentára