Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

22.12.22
0
Projekt Žijeme v Rači. 29. novembra 2022.
Základná organizácia JDS Bratislava-Rača uskutočnila 29. novembra 2022 poslednú plánovanú akciu z projektu Žijeme v Rači, ktorý sme realizovali z grantu hl. m. SR Bratislavy Medzigeneračná solidarita a zlepšovanie života seniorov a senioriek v Bratislave.
Pán Ing. Vladimír Groch, poslanec Miestneho zastupiteľstva Bratislava-Rača, nám pripravil prednášku na tému Čo umožňuje chytrý smartfón a tému rozšíril o úskalia, ktoré môže priniesť výpočtová technika pre seniorov. Téma bola veľmi zaujímavá. Dozvedeli sme sa, že chytrý telefón a počítač môžu byť skvelými pomocníkmi, ale ak si nedáme pozor na „šmejdov z kyber-priestoru“, môže byť pre nás hrozbou tak ako v reálnom živote.
Prednášky sa zúčastnilo 35 členov JDS. Z prostriedkov grantu nám pán Šujanec s manželkou Máriou zabezpečili občerstvenie. Atmosféra bola veľmi príjemná, spomínali sme na všetky doterajšie akcie a mali sme dobrý pocit, že sme prostriedky grantu z hlavného mesta Bratislavy v projekte Žijeme v Rači využili dobre pre členov Základnej organizácie JDS Bratislava, Rača presne v súlade s výzvou Medzigeneračná solidarita a zlepšovanie života seniorov a senioriek v Bratislave.

Milada Dobrotková
garant projektu Žijeme v Rači,
december 2022



0 komentárov:

Zverejnenie komentára