Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

11.2.15
0
Vážená pani prednostka,
má vôbec cenu bojovať s nepriaznivým počasím, aj podľa nášho názoru s činnosťou či nečinnosťou zodpovedných práve v kritickej dobe a nakoniec čerešnička. Rýchla rota MÚ Rača sa dnes ráno vysporiadala so snehom pred Mudrochovou 15 tak, že ho nahádže na cestu namiesto na zelenú plochu. Kto im toto nariadil, kde je kontrola??

Naozaj platí, že keď je po voľbách, tak je občan až na poslednom mieste? Nestačí, že si robíme zle navzájom, ako dokázal ten PÁN vodič a ešte k tomu aj Vaši zamestnanci? Dokedy to máme znášať?

Reakcia obyvateľky nášho domu, p. Radky Pitoňákovej, ktorá Vašich pracovníkov obdivovala, ako sa kvalifikovane zmocnili svojich úloh:

To sa ale najprv bude musieť roztopiť to, čo tam pred chvíľou nahádzalo asi 5 inteligentných pracovníkov MÚ. Podotýkam, že asi 5 minút po tom prechadzáli okolo mestskí policajti.

Okrem výbuchu sopky v račianskych horách ma už v Rači neprekvapí nič.

S úctou
Štaffa



Vážení vlastníci,
v prílohe Vám posielam fotky auta Ford Mondeo, biela farba, BL 061 AZ, ktoré zaparkovalo pred domom Mudrochova 15 tak, že dnes ráno znemožnilo príjazd auta OLO k nášmu kontajnerisku.

Hlavne, že dom, kde PÁN majiteľ býva, bol vyvezený a nám to už tretí týždeň kysne.

Jeho parkovaním na chodníku a v zákrute do vozovky tak, že znemožnil príjazd OLO, sa zaoberá Mestská polícia Nové Mesto, ktorej zatiaľ jediným úkonom bolo odfotografovanie auta a následný odchod.

Po ich odchode sa z domu vyvalil PÁN mladý majiteľ a v kľudu odišiel.
Telefonoval som na OLO a prosil ich o návrat zberného vozidla, čo prisľúbili. 

Toto je výsledok niekoľkodňového vybavovania zdanlivo jednoduchej záležitosti, akou je odvoz odpadu od domu.

Mám toho po krk. Svedkyne odchodu OLO pre zablokovanie cesty sú naše susedky panie R. Fitošová, predsedníčka Rady Spoločenstva a Ing. S. Sýkorová.

JUDr. Jiří Štaffa





0 komentárov:

Zverejnenie komentára