Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

0
Prvý zázrak, ktorý som zaregistroval, bol, že zástupcom KDH, na čele s Bielikom, sa podarilo zlomiť Vatikán. Pápež Ján Pavol II. sa v Rači zastavil. Požehnal.

To bol asi posledný pozitívny zázrak pre obyvateľov Rače.
Peklo bolo prekryté bielym súknom.

Ďalšie dva tzv. zázraky, musím žiaľ povedať, mali na svedomí predstaviteľ KDH v Rači, Bielik, a Zvonár, smerák. Bielik vybielil a Zvonár zazvonil na cestu, ktorou otvorili dvere developerom.

Výsledky ich aktivít vidíme okolo nás. Sú, žiaľ, negatívne.
A pre moju generáciu nemenné.

Po voľbách v roku 2010 nastupuje nová krv.
Prichádza pohrobok KDH, „Posledný svätý“.

Žehná Raču zelenou ratolesťou, lebo za jej farbu kandidoval. Žehná Raču zeleným prútikom, lebo ním háji záujmy občanov.Vyzvonené Zvonárovým smerom. Žiaľ, proti ich názorom a záujmom. Samozrejme, s výnimkou pritakávačov.

Vatikán pri blahorečení potrebuje vraj nejaký hodnoverný zázrak. Tak mi napadá, že zatiaľ všetko, čo robí súčasný gubernátor (citujem jeho slová) je zázrak. Napríklad, že ešte nebola zorganizovaná petícia na jeho odvolanie. Zázrak je, že napriek tomu, že mestskí poslanci, ktorí Pilinského zázrakom neveria, sú v jeho vyjadrení ľudia, spôsobilí dostať facku. Poslanci, ktorí obhajujú záujmy mesta, proti zázračnému račianskemu plášťu,ktorý zakrýva podvody developerov. Tých, ktorí chcú zázračným spôsobom, cez svoje vyduté vrecká, pozdvihnúť ekonomický profit mesta a Rače. Tých, ktorí budú prekvapení, keď zistia, že rubáš nemá vrecká. Nič si odtiaľto nezoberieš do toho dreveného spacáka, ktorým zbalíš svoje životné aktivity. Sú aj pokrútené a pokrivené. Aj zmanipulované. Pred niekoľkými dňami jedna poslankyňa povedala, že obhajuje záujmy občanov. Proti komu?

Ale možno to pri poslednom svätom neplatí.
Nuž čo. Zázraky sa stávajú.

Alexander Marčan
tzv. bajkár
reakcia na tzv. RNR

Ilustračné foto: internet

0 komentárov:

Zverejnenie komentára