Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

28.2.13
0
Zdá sa, že sa začína zvolebnievať a ambiciózni ašpiranti na poslanecký plat 300€ sú schopní nasľubovať čokoľvek, čo sa nedá splniť ani za 2 volebné obdobia.
Niet nad dobre organizované predvolebné stretnutia, ľudia dostanú pekný balónik, niektorí aj kochlíček s kvetinkou a na dobrú náladu aj frťana. Veď nech je život veselší. Vypočujeme si (po koľký krát), že "ak zvolíte občania práve mňa, uvidíte, ako to tu bude vyzerať! ". Tribún po krátkom prejave si utrie z čela pot a nežne sa votrie medzi masy sympatizantov. Dobre padne aj potľapkanie po rameni, najlepšie vzájomné, na znak súhlasu a nekonečného priateľstva.


Realita po voľbách: Na úrad sa dovalí delegácia finančných žralokov, po moci bažiacich jedincov s neskrývanými záujmami vyplieniť obecnú pokladnicu a zdehonestovať akceptovateľný stupeň urbanizácie miestnej časti na pologhetto.



Je iba pozoruhodné, že občania nechcú, či nevedia načrieť do minulosti, alebo do práve prebiehajúcich dejov. Napr. pripravovaná výstavba Rača-Dolná Pekná bola v minulom volebnom období schválená našimi zástupcami ako ÚP. Teraz prebiehajú pripomienky k urbanistickej štúdii, ktorá vyzerá asi takto


Okrem aktivít poslanca Michala Drotována neviem o žiadnych iných aktivitách ďalších poslancov o angažovanie sa v uvedenej problematike. Pričom za volebný obvod Krasňany (č. 2) máme odborníka zo stavebníctva, poslanca p. Milana Andráša.

Oboznamuje vôbec niekto ľudí z Krasňan, ktorých sa to najviac dotkne, o uvedenom probléme? Ako prebieha hlasovanie na zastupiteľstve? A chcem sa spýtať poslancov, či im niečo hovorí výhrada svedomia?

Len nevyčnievať z radu!




0 komentárov:

Zverejnenie komentára