Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

25.3.18
0
Vážení obyvatelia Rače, milí priatelia,

dovoľujeme si Vás informovať, že v máji vydáme ďalšie číslo občianskych novín račan.sk výber a zároveň Vám ponúkame možnosť stať sa spolutvorcami ich obsahu.

Noviny vydávame a bezplatne doručujeme do schránok obyvateľom mestskej časti Rača už od marca 2013. Mnohí z Vás viete, že obsah novín tvoria obyvatelia našej mestskej časti a prizvaní hostia. Ako sa môžete stať spolutvorcami obsahu aj Vy?



Tak, že 1) napíšete článok s ľubovoľnou pre Vás dôležitou témou, 2) text, obrázky a prípadné sprievodné dokumenty zašlete na e-mail uvedený na portáli račan.sk, 3) my Váš text v plnom znení, bez úprav a cenzúry obsahu, zverejníme na portáli a 4) keď Váš článok zaujme redakciu a redakčnú radu račan.sk výberu, uverejníme ho aj v printovom vydaní; v prípade, že v novinách nie je priestor pre celý článok, navrhneme skrátenie textu a požiadame Vás o jeho odobrenie.



Jediné podmienky pre publikovanie na portáli a v novinách sú:



1) články nesmú porušovať zákony SR,
2) autori musia uviesť svoju plnú identitu.

Po dohode je možné zverejňovať články aj pod pseudonymom. Podmienkou je, že plnú identitu autora pozná administrátor portálu a vydavateľ novín.

Ďakujeme Vám za dôveru a priazeň, tešíme sa na Vaše príspevky :)

Miro Ščibrany a Ján Drotován
redaktori račan.sk výber

0 komentárov:

Zverejnenie komentára