Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

1.12.18
0
V Bratislave horelo. Poviete si, nič nezvyčajné, veď preto máme hasičský zbor, lebo občas niečo horí.  V Bratislave však nejde o obyčajný banálny prípad. Teraz sa až vypuklo ukázali problémy v našej spoločnosti a v našom meste obzvlášť.



Máme po komunálnych voľbách. V Bratislave vezme do rúk primátorské oťaže architekt Matúš Vallo s tímom dobrých odborníkov. Presvedčili ľudí a hlavne mladých ľudí, že to vedia, a že na všetko majú riešenie. Počas kampane vystupovali suverénne, presvedčivo. Pre mňa ako predstaviteľa zrelšej generácie až príliš suverénne. Až komsomolsky presvedčivo.

V tejto spoločnosti sa porušuje všetko. Všetko, čo sa len dá. Ako napr. správne vidno vo videu s Matúšom Vallom, hneď, ako vybieha z brány, stúpi do.... (no do hovna).

Pán Vallo nič neporušil, on iba ukázal, že stúpil do niečoho, čo tam nemalo byť a bolo.


Nový primátor žiada vysvetlenie. Ja ako občan tiež.

"Nerozumiem, ako mohol na vianočných trhoch fungovať takýto stánok." Vallo žiada vysvetlenie


Osobne sa teším, že tím odborníkov vyrieši všetky neduhy občanov v našom meste. Už stačí arogantného parkovania na chodníkoch, na trávnikoch. Psích exkrementov na chodníkoch a na trávnikoch. Už stačí nelegálnych vianočných stánkov. Už stačí..... všetkého nešváru, čo znepríjemňuje život slušným občanom (áno, ešte stále sú aj takí).

Osobne som rád, že zviťazil Matúš Vallo, je pre mňa zárukou, garanciou, že sa to pohne k lepšiemu. Nie hneď, samozrejme, buďme tolerantí a nebuďme uštipační, na prvé zmeny treba čas, pripraviť legislatívu. Je to hromada práce tímu odborníkov. No o rok, o dva, by sme mali vidieť prvé zmeny k lepšiemu. A už žiadne ohne na vianočných trhoch. Tam môžu maximálne zahorieť srdcia mladých.




0 komentárov:

Zverejnenie komentára