Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

8.12.12
0
Čara, Filmová dolina a 240 nábojov 


Vážený pán oný, ... richtár!

Srdečne vás všetci z horného aj dolného konca obce Čara pozdravujeme a prajeme do dalších aktivít ako je richtárčenie vela pevných nervov s neprajníkmi.
Všetci vám držíme palce a kočkár Šimon aj dobré miesto. Nenechajte sa rozhádzať, ako je rozhádzaný rozpočet obce. Pán Richtár, dobre nám padlo čítať, ked sme sa dozvedeli, že Čaranskí obecní úradníci sa nenechali uplatiť nejakými podradnými nábojmi.  


My nepotrebujeme náboje, Čara potrebuje celé bicykle! Na začiatok aspoň dva.




Hluchý Robert tvrdí, že my cudzie  nepotrebujeme a svoje si nedáme. Nebudeme predsa piť pančované varené víno od cudzích, ked nám ho môžu uvariť naši. A to rovnako dobre!



Pán Richtár, páčia sa nám družobné styky s talianskou firmou ESAD, s.a. Dúfame, že budete udržiavať aj naďalej vzájomné horúce a vrelé kontaky s našimi priateľmi, všetci sa tešíme na boloňské špagety.




Pán richtár, končí nám pomaly starý rok, a blíži sa nový. Všetci netrpezlivo čakáme, kedy sa dočkáme volnočasového areálu Filmová dolina. My všetci sme za a nevieme, čo niektorí proti nemu majú.  Hluchý Robert sa prevelmi teší, až bude z nového pódia počuť hrať jeho oblúbenú kapelu Čaranský  prievan. Zlomyselníci tvrdia, že prievan bude čoskoro, ale v rozpočte obce. Pán richtár, my tu u štyrochkrálikoch  vieme, že to nie je pravda. 


P.S. To prasa, čo pre vás chováme, rozpráva nezmysly. Vraj malo dostať 240 nápojov a nie 240 nábojov.


 

0 komentárov:

Zverejnenie komentára