Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

14.12.12
0
Pán Ščibrany, prečo sa tak zviditeľňujete? O čo Vám vlastne ide? počúvam v posledných mesiacoch. Začul som aj postreh nemenovaného poslanca Odkedy ten .oko. dostal Račianske srdce, porádne mu .eb. a občas zaznejú a visia vo vzduchu otázky Čo máte proti starostovi Pilinskému? Nechcete byť náhodou starostom?

Ak k vyššie uvedenému prirátam, že novinár Ján Bednarič na fb-skupine Račania okamžite vymazáva všetky odkazy na (podľa neho) konkurenčnú doménu racan.sk a jej vlastníka zastrašuje zvažovaním trestného oznámenia za údajné ohováranie ohrozujúce jeho profesionálnu kariéru a česť, a že starosta Pilinský na utorkovom MZ vykrikoval pán Ščibrany, klamete!, začínam si klásť otázky aj sám:

O čo komu v Rači vlastne ide? Prečo sú bratanci Ján Bednarič a Peter Pilinský takí hákliví na portál račan.sk a jeho admina? Kam sa podela vízia kandidáta na starostu Petra Pilinského, pre ktorú som ho v roku 2010 volil? Prečo Ján Bednarič prehliadol komentár, ktorým som ako admin portálu račan.sk zasiahol proti ohováraniu, a s odstupom 10 dní vytasil svojich právnikov?

Rusi majú na takéto otázky jednoduchú odpoveď:
Poživjom, uvídim!



0 komentárov:

Zverejnenie komentára