Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

17.5.22
0
Pred štyrmi rokmi som presne v dnešný deň ohlasoval kandidatúru na starostu Rače a na základe od Vás získanej dôvery a 3.889 hlasov od Vás som bol od 10. decembra 2018 poverený vykonávať náročnú a zodpovednú prácu. Počas štyroch rokoch sme spoločne s našim tímom vyriešili mnohé dlhodobo neriešené problémy, rozbehli sme množstvo projektov, absolvoval som veľké množstvo stretnutí s Vami či už na podujatiach, v teréne, na detských ihriskách, v električke, ale aj u nás na úrade. S mnohými z Vás som komunikoval cez e-mail či sociálne siete alebo telefón. Pre úspešné dokončenie našich kľúčových projektov teraz potrebujeme Vašu podporu, aby sme mohli pokračovať ďalej.


Toto volebné obdobie pred nás postavilo tiež nečakané a náročné výzvy, ako je pandémia a teraz vojna u nášho suseda, napriek tomu sme sa snažili vždy nájsť riešenie, neplakali sme, ale pracovali sme. Nevenovali sme sa marketingu, ale práci na dôležitých projektoch škôl, škôlok, verejných priestorov, sociálnych vecí či parkov. Rozbehli sme najväčší obecný projekt za posledných 30 rokov a pevne verím, že v septembri 2023 budeme otvárať novú školu.

Pre každého starostu, mňa nevynímajúc, je kľúčová spätná väzba od voličov a ich názor na našu cestu a jej smer. Vy rozhodnete o tom, či si naša práca za posledné štyri roky zaslúži pokračovanie alebo nie. 


Dnes by som Vám chcel predstaviť základne investičné projekty, ktoré chcem v rokoch 2022-2026 dokončiť, sú dostupné tu. V septembri 2022 predstavím aj kompletný volebný program na obdobie 2022-2026 aj na základe Vašich podnetov, rovnako tak predstavím 15 kandidátov na poslankyne a poslancov mestskej časti Bratislava-Rača, ktorých by som chcel podporiť a budem sa uchádzať o Vašu podporu pre nich. 

Kto sledujete moju prácu, tak viete, že moje kampane nikdy neboli nákladné a marketingové, snažil som sa vždy presvedčiť ľudí výsledkami, víziou a riešeniami a nie marketingom, kortešačkami a populizmom. V roku 2018 som vyhral v súboji jeden bilbord proti viac ako päťdesiatim. Dal som tiež vtedy sľub, že pôjde o posledný bilbord, takže v tejto kampani môj bilbord neuvidíte. Osobne si myslím, že tento typ podnikania by už mal byť minulosťou, pretože znehodnocuje verejný priestor. Za posledné štyri roky sme urobili v Rači prácu, z ktorej budeme čochvíľa skladať odpočet - každý ju môže zhodnotiť. 

Rozhodol som sa tiež, že chcem pokračovať tak ako doteraz - ako nezávislý kandidát s podporou obyvateľov, preto budem nasledujúce týždne zbierať podpisy a viete mi so zberom pomôcť aj vy, oslovte susedov či rodinu, prípadne sa pristavte, keď budeme zbierať podpisy v uliciach. Podpisový hárok na stiahnutie je dostupný tu.  Ak máte možnosť a chcete prispieť na samotnú kampaň nášho tímu, môžete tak urobiť na tomto transparentnom účte

Vopred Vám ďakujem za podporu.

#Rača je náš domov

Michal Drotován
www.drotovan.sk

.



0 komentárov:

Zverejnenie komentára