Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

16.10.17
0
Je jeseň a opäť, tentoraz po dlhšej dobe, máme čas vábenia, kuvikania a lapania vtáčkov.





Po celej Rači máme síce bordelíček, rozbité cesty, nevysypané smetné nádoby, ranný dopravný kolaps, autiaky parkujúce na trávnikoch a chodníkoch,  zanedbané trávniky,  developerský ošiaľ, ale z billboardov sa na občana valí splaška lacných sľubov.



Najväčšia mela bude zrejme o post žu(m)pana Bratislavského samosprávneho kraja. Kto to kedy videl, vraj 18 kandidátov! (možete aj hlasovať).

Každý sľubuje mimoriadne najlepšie riešenie. Doteraz síce nestihol, ale hneď ako bude zvolený, tak sa máme tešiť. Na MHD zdarma a viac voľného času. Tak to je sila, aby kandidát na žu(m)pana občanovi sľúbil viac voľného času. To je azda v kompetencii každého z nás, ako si ten čas zariadime. Už len čakám, kedy niekto z kandidátov príde s volebným heslom, že viac čerstvého luftu z Malých Karpát!
Bez urážky, ale ak má niekto osobnú zodpovednosť za stavebný ošiaľ na bývalých svahov prekrásnych viníc, tak aký bude šéf väčšieho Bratislavského samosprávneho kraja?


vid foto: pohľad z račianskych svahov na neďaleké sídlisko Slanec (Nové Mesto) až na svahovú časť Koliby (Nové Mesto) plnej vysokých žeriavov.




No a máme tu aj nemerateľné množstvo kandidátov na poslanecké miesta do BSK. Škeria sa často po dvojiciach z megabillboardov. Existujúce tváričky, ale aj nové xichtíky a zaťaté päste už asi 4 mesiace dávajú najavo občanovi, voličovi - Si tu, my o tebe vieme! Voľ len nás (mňa)! 




Čo tak vybrať tých, čo majú najnižšie preferencie a nemajú ani na drahú kampaň? A odstaviť nenažrancov od válova?









0 komentárov:

Zverejnenie komentára