Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

9.11.14
0
Milí priatelia, obyvatelia Rače, Krasňan a Východného,

píšem Vám tento list pred voľbami a budem rád ak podporíte náš tím Spolu pre Raču a získam si Vašu dôveru ako kandidát na starostu.

Posledné dva týždne trávime dlhé hodiny vonku medzi ľuďmi, veľa z nich k nám prichádza a vyjadruje nám podporu a drží nám palce. Celú kampaň sme sa rozhodli ísť pozitívnym príkladom nielen transparentnosťou ale hlavne férovosťou a prezentovaním nášho programu. Ľudia nás veľmi podporujú a aj s Vašou pomocou môžeme vyhrať.Každý hlas bude dôležitý a môže rozhodnúť!

Mrzí, že súčasný starosta v jeho predvolebnom časopise Račan sa rozhodol prezentovať podpásovými útokmi, kde jednak šíri totálne bludy, ktorým môže veriť iba blázon (že sa vzdám v prospech kandidátky s podporu Smeru Veselskej, ktorá má prakticky nulovú šancu vyhrať) a jednak priamo zaútočil na pani Dzivjákovú, Janku Manikovú a Borisa Krošláka a nazýva ich kontroverznými osobami. Zoberme si napríklad Janku Manikovú - pre mestskú časť urobila nielen SeniorAkadémiu, ale snaží sa veľmi pomáhať aj v oblasti športu (BMX, squash) a jej nevesta má H&T akadémiu. Nikdy neurobila nič zlé, naopak. Podobne p. Dzivjáková či Boris. Zároveň starosta cez svojho kampaňového šéfa urazil celé Východné a teda nepriamo aj Krasňany a Pánty. Vraj starostom Rače môže byť iba človek narodený v historickej časti Rače. Takto sa férová kampaň nerobí a vidieť na tom strach o pozície súčasného establišmentu Rače. 

Náš tím Spolu pre Raču predstavil konkrétny program, ktorý chceme plniť, 12 kandidátov a ich príbehy.
Moja práca ukazuje, že som sa reálne vedel postaviť developerom a iným nešvárom v celom meste - nejde iba o nezmyselné projekty ako Račany Rosso, Dolná Pekná, Ohňavy, ale aj šialené projekty viladomov na Železnej studienke, golfového ihriska na najväčšom zdroji pitnej vody v Rusovciach, hausbóty v Jarovciach, gudróny v Devínskej Novej Vsi. Vedel som aj na vysokej riadiacej pozícii v miestnej štátnej správe ubrániť mesto pred nájazdmi kobyliek.


Teraz však potrebujem aj Vašu pomoc a Váš hlas vo voľbách 15. novembra 2014!

Verím, že spoločne sa nám podarí zmena a Vašu dôveru nesklamem.
Držme si navzájom palce!

PS: Viacerí sa ma pýtate, koho ďalšieho v Rači voliť, ja osobne odporúčam v Rači krúžkovať okrem našich 8 kandidátov aj Moniku Luknárovú a Mariána Vulgana, na Východnom okrem Dagmar Gelingerovej aj Ivetu Fillovú, do mesta okrem p. Dzivjákovej aj Roba Pajdlhausera a na primátora Iva Nesrovnala.


Michal Drotován
kandidát na starostu Rače
www.spolupreracu.sk
www.facebook.com/michal.drotovan

0 komentárov:

Zverejnenie komentára