Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

30.11.14
0
... dňa 5. decembra 2014

V roku 2014 sme do našich radov Slovenského Červeného kríža Bratislava-Východné prijali 5-tich nových členov. Spoločne sme darovali krv dňa 28. marca, v auguste na akcii BÁTHORYČKINA KVAPKA KRVI v Čachticiach s krásnym sprievodným kultúrnym programom a krv ideme odovzdať aj 5. decembra do Primaciálneho paláca, kde sa od 8. hodiny uskutoční 6. ročník VIANOČNÁ KVAPKA KRVI DEŤOM PRE ŽIVOT . 


Internet informuje, že: Predvianočná benefičná akcia Tisíc a jedna kvapka krvi deťom pre život je otvorená pre každého, kto chce darovaním najcennejšej tekutiny nezištne pomôcť iným. Súčasťou akcie je aj charitatívna dražba dresov známych športovcov. Finančné prostriedky získané z dražby budú použité pre detičky hospitalizované na onkologickom oddelení DFNsP (bližšie info na www.drazba.detomprezivot.sk).

Urobte si sebe taký „vianočný darček“, že darujete krv, ktorá zachráni mnohé detské životy. Propagácie darcovstva krvi nikdy nie je dosť a tak oslovujeme Vás, nádejných prvodarcov, ale aj tých, ktorí už krv darujú pravidelne, aby ste sa na chvíľku zastavili a našli si čas pomôcť tým najcennejším, čo máme – deťom, ktoré sú radosťou nášho života. Tisíc krát ďakujeme za detičky, ktorým Vaša krv zachráni alebo predĺži život.

Za výbor SČK BA-Východné – predsedkyňa Soňa Macejáková



0 komentárov:

Zverejnenie komentára