Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

1.11.14
0

Po štyroch dňoch od začatia kampane v uliciach by som sa rád s vami podelil o svoje dojmy a tiež vás motivoval k tomu, aby ste 15. novembra išli voliť náš tím Spolu pre Raču. Každým dňom získavame väčšiu a väčšiu podporu, hovorili sme už so stovkami ľudí a oslovujeme tisíce.


Od stredy trávime dlhé hodiny, napriek často chladnému počasiu, v uliciach Rače, Krasňan a Východného a bavíme sa s ľuďmi. Reakcie sú v drvivej väčšine veľmi pozitívne a ľudia vravia, že nám fandia a že oceňujú moju prácu a prácu nášho tímu Spolu pre Raču. Ak sa táto podpora od ľudí pretaví aj vo volebných miestnostiach 15. novembra, tak je veľká šanca, že vyhrám a celý náš tím na poslancov bude tiež veľmi úspešný. Preto je dôležité, aby ste všetci išli voliť, pretože to bude veľmi tesné. O tom, či vyhrám ja alebo starosta rozhodne možno iba zopár hlasov. Takže váš hlas je dôležitý!

Náš tím nemá na svojej strane ani obecné médiá, neplatí si kampaň z obecných peňazí a ani mu z peňazí z mestskej kasy nepomáha primátor Ftáčnik. V uliciach je však jasne vidieť, že ľudia chcú zmenu a držia nám palce. Od začiatku ideme do toho ako tím 12 ľudí, pomáha nám veľké množstvo dobrovoľníkov, ako jediní sme predstavili obšírny program (ktorého plnenie sa dá jednoducho kontrolovať) a máme maximálne transparentné financovanie a vyúčtovanie kampane. Pre pobavenie - starosta Pilinský uvádza, že jeho kampaň stojí menej ako naša. Vysvietené megabordy na Peknej ceste však pre ľudí s očami hovoria niečo iné.

Podľa pravidla uplatňovaného v západnej Európe politik, ktorý sa musí fotiť ako cestuje v MHD, skončil. Nežije totiž s ľuďmi a medzi ľuďmi, ale v akváriu. Ja vám verejne sľubujem, že ak vyhrám, tak budem s vami naďalej chodiť v električke a riešiť vaše podnety a problémy priamo v uliciach. Tak ako som to robil, keď som bol prednosta úradu životného prostredia. Ja som bol vždy radšej v teréne ako v kancelárii. A jedno, že som bol šéf, išiel som do terénu na obhliadky vodných tokov, na skládky, k hausbótom. Dôležité veci riešim priamo osobne na mieste a neposielam tam miesto seba referentov úradu.  

Virtuálno-marketingová realita je iná ako skutočná realita - čo sme jednoznačne zistili za posledné dni v teréne, ľudia sami prichádzajú, hovoria nám o svojich problémoch a sami bez nášho presviedčania vravia, že nás budú voliť a fandia nám. A hovoria to ľudia všetkých vekových kategórii, z Krasňan, Rače aj Východného.

Verím, že aj s vašou podporou sa mi o dva týždne 15.11. podarí zvíťaziť a tiež, že náš tím získa väčšinu poslancov v zastupiteľstve. Je to veľmi reálne a vo vašich rukách. Pretože sa rozhodne o budúcnosti Rače na dlhé obdobie. Ja som svojou prácou a skúsenosťami dokázal, že developerov viem zastaviť. Teraz potrebujem aj vašu pomoc.

SPOLU TO DOKÁŽEME!

Michal Drotován

kandidát na starostu Rače
www.spolupreracu.sk
www.drotovan.sk
www.facebook.com/michal.drotovan

0 komentárov:

Zverejnenie komentára