Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

16.10.18
0
A máme to tu. Zrejme ste si už aj Vy, milí Račania, prečítali, že starostova hlásna trúba ohlasuje svoje prvé prognózy, náčrty či návrhy zloženia prvého útoku. Verím, že sú to iba zbožné želania, bludy alebo sny.

Nič z tohto katastrofického scenára pre našu Raču sa nemusí naplniť vďaka Vašej aktívnej účasti na nadchádzajúcich novembrových voľbách.

Ako ste si mohli v hlásnej trúbe prečítať, prvý červený – vraj nezávislý – útok sa už kryštalizuje. Udržať si v ňom svoje stabilné miestečko sa pokúsia starí politickí prevliekači kabátov (dnes pre zmenu „nezávislí“) Rudo Ivičič, Juraj Madzin a Miloš Máťuš, a popri nich si chce miesto v zostave vybojovať omladina.

Podľa vlastných vyjadrení, programov, ale hlavne hodnotenia vedenia, už zrejme vedia, kam svoje smerovanie upriamiť. Naisto ešte netušia, že táto cesta vedie maximálne tak do pekla. Do pekla či politického, či do toho „račianskeho“.

Veď uvidíme.

Vážení Račania, namiesto uvedenej zostavy Vám ponúkame skutočne nezávislý, tvrdo pracujúci útok v zložení Milada Dobrotková (č. 6), Ivan Krampl (č. 20), Ingrid Vanerková (č. 36) s pevnou, nekompromisnou obranou v zložení Alexander Marčan (č. 25) a Peter Mazúr (č. 28).

Voľte nezávislosť, slušnosť, odbornosť, čestnosť a profesionalitu.
Voľte lepšiu budúcnosť Rače, pre Vás a Vaše deti.

Vy všetci si to zaslúžite!

Peter Mazúr
kandidát číslo 28
na poslanca za Raču


0 komentárov:

Zverejnenie komentára