Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

18.10.18
0
   

Omyl, takto ale žiaľ nie je, občanovi zostal ten povestný dlhý nos a má pocit, že sa mu niekto vysmieva.





Poslankyňa Lenka Antalová Plavuchová sa netají, že je to práve jej zásluha, že na celom projekte územného plánu zóny Krasňany participovala a údajne mu venovala svoj čas a energiu




A to práve toho územného plánu, ktorý je občanovi švindelsky podsúvaný ako výborné riešenie pre zastabilizovanie sídliska. Švindeľ neomarxizmu s vyvlastňovacím procesom majetku garážnikov, ich stavieb a pozemkov. S katastrofálnym dopadom zmien v dynamickej doprave za účelom vybudovania prístupovej komunikácie do budúcich sídlisk na území dnešných viníc.

A už začiatkom leta obratne vysvetľovala, ako bude prebiehať pripomienkovacie konanie občanov k švindľu nazvaného - Územný plán zóny Krasňany. Až na to, že pripomienky občanov k dnešnému dňu nikto nevyhodnocuje, ležia kdesi na hromade.


Poslankyňa presviedča občanov, že príprava a vypracovanie územného plán zóny Krasňany je zákonný proces a nie je násilne presadzovaný.



Oznamujem občanom, že proces objednania a vypracovania územného plán zóny Krasňany je nezákonný proces!




A takto vyzerá poďakovanie súčasného starostu Petra Pilinského obom krasňanským poslancom, ktorí sa podielali na procese prípravy nezákonného procesu objednávania a vypracovania územného plánu zóny Krasňany






0 komentárov:

Zverejnenie komentára