Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

29.10.18
0
Vážení Račania

Mário Khandl
Pred ôsmimi rokmi ste mi vyjadrili podporu a zvolili si ma za poslanca do miestneho zastupiteľstva. Vašu podporu som sa snažil nesklamať. Na základe vašich podnetov sa nám podarilo zrealizovať úspešné projekty, ako sú rekonštrukcie a opravy materských a základných škôl, revitalizácie verejných priestranstiev a športovísk. Niektoré projekty sme naštartovali, ako územné plány zón Krasňany a Rendez, multifunkčný športový areál na Černockého ulici a športovisko na ZŠ Tbiliská, rozširovanie kapacít pre ďalšie školské triedy a najmä oprava terasy na Karpatskom námestí, ktorá bola mojou osobnou prioritou v tomto volebnom období. V niektorých projektoch sme bohužiaľ neboli úspešní, ide najmä o developerské projekty.

Z tohto pohľadu ale ide o projekty krátkodobé, ktoré bolo potrebné zrealizovať, pričom po týchto ôsmich rokoch je už aj čas na strednodobé až dlhodobé projekty, ktoré sa môžu podpísať na kvalite života nás obyvateľov a našich rodín.

Ako člen územno-plánovacej komisie sa naďalej chcem aktívne podieľať na rozhodovacom procese developerských projektov, pri ktorých sa v mnohých prípadoch vôbec nezohľadňujú požiadavky obyvateľov. Takisto pokračovať v územnom pláne zóny Rača, aby sa situácia zastabilizovala.

Ako člen školskej a športovej komisii budem podporovať systémové riešenia pre umiestňovanie našich detí do škôl a škôlok, taktiež aj rozširovanie športovísk a ihrísk.

V neposlednom rade je čas aj na rekonštrukciu a zmodernizovanie chodu samotného úradu, v ktorom občania vyriešia všetky svoje podnety a žiadosti. V súčasnej dobe modernizácií a technológií je nevyhnutné, aby táto komunikácia bola pre občanov úplne dostupná a jednoduchá.

Pevne verím, že spoločne sa nám to podarí.

Vopred ďakujem za Vašu podporu

Mário Khandl (41)
obchodný manažér v oblasti telekomunikácií
kandidát na poslanca MZ za Raču


0 komentárov:

Zverejnenie komentára